英语四级词汇练习

1. This kind of medicine has the power to _______poison.
  A.splash
  B.resist
  C.adopt
  D.occupy

  2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.
  A.defended
  B.afforded
  C.created
  D.offended

  3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.
  A.inclined
  B.puzzled
  C.accompanied
  D.performed

  4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.
  A.sunk
  B.sighed
  C.sought
  D.sealed

  5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.
  A.expressed
  B.yielded
  C.decreased
  D.approved

  6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.
  A. cliff
  B.still
  C.stiff
  D.stick

  7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.
  A.slip
  B.pack
  C.gain
  D.solve

  8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.
  A.genuine
  B.generous
  C.genius
  D.gentle

  9.If you use _______, you can get a higher quality picture.
  A.wax
  B.shame
  C.goose
  D.slides

  10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.
  A.frightens
  B.differs
  C.displays
  D.governs

11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.
  A.function
  B.fundamental
  C.funeral
  D.funds

  12.Who is the patient being _______ on?
  A.painted
  B.operated
  C.tied
  D.fetched

  13.Mary is _______ of music but I am not.
  A.pause
  B.adventure
  C.grammatical
  D.fond

  14.This man has been proved _______ of murder.
  A.guilty
  B.spoil
  C.flash
  D.curious

  15.The international situation is very _______ in the Middle East.
  A.delicious
  B.perfect
  C.delicate
  D.percent

  16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.
  A.recognized
  B.extended
  C.persuaded
  D.unexpected

  17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.
  A.grant
  B.estimate
  C.council
  D.check

  18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.
  A.overlooked
  B.ignored
  C.noticed
  D.outlined

  19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.
  A.tidy
  B.sincere
  C.worship
  D.merry

  20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.
  A.menu
  B.spoon
  C.loan
  D.bond

  答案:
  1.B 2.D 3.A 4.D 5.B
  6.C 7.D 8.A 9.D 10.D
  11.D 12.B 13.D 14.A 15.C
  16.C 17.B 18.A 19.B 20.C



  

版权所有:英语四级考试网 www.cet4v.com,转载请注明来源。