大学英语四级语法练习四

1.This is a purely _______ problem, not a political one.
  A. additional B. advantage C. announce D. academic

  2.The _______ TOEFL score for entering this program is 600.
  A. less B. sandy C. stain D. minimum

  3.The best example of a paradox is the proverb ‘More _______, less speed’.
  A. haste B. range C. possession D. purse

  4.This company provides a very good _______ service for its products.
  A. maintenance B. merit C. philosophy D. pigeon

  5.There is more _______ in meat than in vegetables.
  A. dam B. protein C. cash D. bloody

  6.Do not _______ in the exam. This will do you no good.
  A. coin B. disaster C. cheat D. resort

  7.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year.
  A. routine B. surgery C. rifle D. sake

  8.We need to _______ the purpose of the experiment again.
  A. clarify B. cheek C. claim D. clap

  9.I _______ great success for my study in this university.
  A. disgust B. proceed C. pioneer D. anticipate

  10.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.
  A. feedback B. frost C. outline D. overlook

  答案:1.D 2.D 3.A 4.A 5.B 6.C 7.A 8.A 9.D 10.A

版权所有:英语四级考试网 www.cet4v.com,转载请注明来源。