大学英语四级语法练习一

1.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.
  A. portable B. primary C. possession D. positive

  2.Nobody knows his _______ for helping us.
  A. motive B. motion C. mood D. moral

  3.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.
  A. midst B. mild C. mention D. neutral

  4.This is a _______ moment for our research. We should be careful.
  A. critical B. belt C. conscience D. copper

  5.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.
  A. observation B. transportation C. advanced D. transfer

  6.When I read the newspaper, I always read the _______ first.
  A. headlines B. headquarters C. heaven D. horizon

  7.They _______ our house at $10,000.
  A. count B. vanish C. weave D. assess

  8.When he studied at college, Jack was supported by a _______.
  A. treatment B. assistance C. scholarship D. protein

  9.Even as _______, he made several wonderful inventions.
  A .a stock B. a representative C. an undergraduate D. a gulf

  10.An emergency _______ is very important in case of fire.
  A. exit B. deposit C. discharge D. elaborate

答案:1.D 2.A 3.D 4.A 5.C 6.A 7.D 8.C 9.C 10.A

版权所有:英语四级考试网 www.cet4v.com,转载请注明来源。