2015年12月英语四级长篇阅读答案(新东方,第2套)

46. Cooking benefits people in many ways and enables them to connect with one another.

答案:D Shouldn’t preparing—and consuming—food be a source of comfort, pride, health, well-being, relaxation, sociability?…

47. Abundant information about cooking is available either online or on TV.

答案:B It’s not because fresh ingredients are hard to come by…

48. Young people do less cooking at home than the elderly these days.

答案:F.Perhaps a return to real cooking needn’t be far off…

49. Cooking skills can be improved with practice.

答案:O. You don’t have to hit the grocery store daily, nor do you need an abundance of skill…

50. In the mid-20th century, most families ate dinner at home instead of eating out.

答案:G. Back in the 1950s most of us grew up in households where Mom cooked virtually every night…

51. Even those short of time or money should be encouraged to cook for themselves and their family

答案:E. When I talk about cooking, I’m not talking about creating elaborate dinner parties or three-day science projects.…

52. Eating food not cooked by ourselves can cause serious consequences.

答案:J. There have been half-hearted but well-publicized efforts by some food companies to reduce calories in their processed food, but….

53. To eat well and still save money, people should buy fresh food and cook it themselves.

答案:M. To those Americans for whom money is a concern…

54. We get a fairly large portion of calories from fast food and snacks.

答案:C. And yet we aren’t cooking…

55. The popularity of TV led to the popularity of frozen food.

答案:H. Although frozen dinners were invented in the ‘40s, their popularity didn’t boom until televisions became popular a decade or so later…

版权所有:英语四级考试网 www.cet4v.com,转载请注明来源。